YaraTera KRISTAFLEX Azur 20-6-10 / КРИСТАФЛЕКС Лазур

 
 
 

YaraTera KRISTAFLEX Azur 20-6-10  (КРИСТАФЛЕКС Лазур) с високо съдържание на азот, за растеж и за развитие на вегетативните органи, 100 % водоразтворим, комплексен минерален тор, подходящ за фертигация и хидропоника.

 ЕО ТОР

 
2220 лв/тон
Цените са без ДДС.
 

Брошура


Сертификат


Лист за безопасност

 
 
 
 

YaraTera KRISTAFLEX Azur 20-6-10 е напълно водоразтворим, комплексен минерален тор, ЕО тор с висока концентрация на хранителни вещества. YaraTera KRISTAFLEX Azur 20-6-10 е подходящ за фертигация и хидропоника. YaraTera KRISTAFLEX Azur 20-6-10 е 100 % водоразтворим комплексен тор. YaraTera KRISTAFLEX Azur 20-6-10 е с високо съдържание на азот. Разработен е за фазите на растеж и интензивно развитие на вегетативните органи. Ползва се след вкореняването на растенията по време на вегетативното развитие на културите. Може да се ползва за ускоряване развитието на растения, с признаци на видимо забавяне в растежа. Подходящ е за всички култури. Чудесен е за декоративни растения, зеленчуци, ягодоплодни, овощни и маслодайни култури. YaraTera KRISTAFLEX Azur 20-6-10 осигурява на растенията незаменими хранителни вещества. Разтваря се лесно, дори и в твърда вода. Намалява риска от натрупване на неразтворени соли в системата за капково напояване. Хранителните вещества в YaraTera KRISTAFLEX Azur 20-6-10 са ефективни и лесно усвоими за растенията. Предпазва растенията от дефицит на макро, мезо и микроелементи. Увеличава устойчивостта на земеделските култури на стрес, болести и неприятели. Смесим е с повечето водоразтворими торове и препарати за РЗ. Правилното комбиниране на YaraTera KRISTALON, YaraTera KRISTAFLEX и YaraLiva CALCINIT, води до топ резултати в модерното хранене на растенията. За конкретни програми за хранене на растения ви, съобразени с вашите условия, се обърнете към нашите специалисти. Съобразеното хранене на растенията води до по-добри финансови резултати, по-високи добиви и качество.

*Норма на торене:

В зависимост от запасеноста на почвата, нуждите на растенията и изготвената програма за торене:

- За една вегетация (стопанска година) - 20-100 кг/дка.

- За еднократно приложение - 3-20 кг/дка.

*За конкретни препоръки се обръщайте към нашите специалисти.

Съхранение: В сухи и чисти складови помещения, недопускащи пряко слънчево нагряване.

Срок на годност: 3 години след датата на производство.

Партида и дата на производство: според маркировката на опаковката

Производител: Yara Vlaardingen - 3133 CA Vlaardingen, Нидерландия

 

 

K+S KALI GmbH

AGROLOGICAL DYNAMICS PROSERPINA SL

ICL Fertilizers
 
   

КВС Агро България КВС Агро България,торове, торене, калиеви торове, почвени торове, кристалон, калиев сулфат, патенткали, водоразтворими торове, растителна защита, препарати, калиев нитрат, магнезиев нитрат, фосфорни торове, npk, хидро, квс агро, кали енд залц, микроелементи, лабин, магнезиеви торове, азотни торове, комбинирани торове, смесени торове, семена, зеленчукови семена, торове за зеленчуци, оранжерия, агро, Syngenta, S&G flowers, семена за цветя, резници, разсад, разсади, синджента, impatiens, cyclamen, petunia, verbena, pelargonium, импатиенс, циклами, петуния, вербена, пеларгониум КВС Агро България