YaraTera KRISTALON orange

 
 
 

ЯраТера КРИСТАЛОН оранжев - съставът на тази формулация е ориентиран за торене при наедряване на плодовете и зреене, а за цветните култури – преди цъфтежа. В комбинация с Калцинит е пригоден за торене във всички останали фази и на всички култури.

ЕО ТОР

 
4400 лв/тон
20.00 лв за опаковка 2 кг
Цените са без ДДС.
 

Брошура


Сертификат


Лист за безопасност

 
 
 
 

ЯраТера КРИСТАЛОН оранжев е формула с ниско съдържание на азот и високо съдържание на калий. ЕО Тор. Съдържа 36 % калий (K2O). Съставът на тази формулация е ориентиран за торене при наедряване на плодовете и зреене, а за цветните култури – преди и по време на цъфтежа. В комбинация с Калцинит е пригоден за торене във всички останали фази и на всички култури. Съдържа магнезий и напълно хелатирани микроелементи, включително желязо. Не съдържа примеси и хлор. Продукта е хомогенен, изсипва се лесно, не се разпрашава и не се сбива. Произведен е по най-високите стандарти за качество. Напълно е разтворим във вода. Подходящ е за приложение при хидропоника и фертигация. Солева концентрация ЕС при 1 г/л вода - 1.3. Не е смесим с YaraLiva CALCINIT и с YaraTera KRISTA CALMAG.

Перфектен за приложение при овощни култури, ягодоплодни, зеленчуци, цветя и декоративни растения. Подобрява оцветяването на червените зеленчуци и плодове (ягоди, малини, домати, пипер, ябълки, сливи и други). Може да се прилага при отглеждане на открито и в оранжерии.

В цветарството е идеален за приложение в генеративната фаза (образуване на цветове и цъфтеж), при следните видове: виола (теменуга), орхидеи, примули (иглики), орхидеи, калуна, луковични цветя и други. Съдържа хелатирано желязо, важно за развитието на тези видове цветя. Идеална е комбинацията с YaraLiva CALCINIT, но двата продукта се прилагат по отделно, като не се смесват.

Съдържание:

 • Азот / N / - 6 %
 • Амониев азот - 4.5 %
 • Нитратен азот - 1.5 %
 • Фосфор / P2O5 /- 12 %
 • Калий / K2O/ - 36 %
 • Магнезий /MgO / - 3%
 • Сяра /SO3/ -20 %


Микроелементи

 • Бор 0.025 %
 • Желязо 0.070 %
 • Манган 0.040 %
 • Мед 0.010 %
 • Молибден 0.0004%
 • Цинк 0.025 %

*Норма на торене:

В зависимост от запасеността на почвата и нуждите на растенията еднократната норма е 3-20 кг/дка, а за цялата вегетация 15-100 кг/дка.

*Това е примерна норма на торене, за конкретна съобразена с вашите условия се свържете с нашите специалисти.

Съхранение: В сухи и чисти складови помещения, недопускащи пряко слънчево нагряване.

Срок на годност: 3 години след датата на производство.

Партида и дата на производство: според маркировката на опаковката

Производител: Yara Vlaardingen - 3133 CA Vlaardingen, Нидерландия

 Прочетете листа за безопасност

 

 

K+S KALI GmbH

AGROLOGICAL DYNAMICS PROSERPINA SL

ICL Fertilizers
 
   

КВС Агро България КВС Агро България,торове, торене, калиеви торове, почвени торове, кристалон, калиев сулфат, патенткали, водоразтворими торове, растителна защита, препарати, калиев нитрат, магнезиев нитрат, фосфорни торове, npk, хидро, квс агро, кали енд залц, микроелементи, лабин, магнезиеви торове, азотни торове, комбинирани торове, смесени торове, семена, зеленчукови семена, торове за зеленчуци, оранжерия, агро, Syngenta, S&G flowers, семена за цветя, резници, разсад, разсади, синджента, impatiens, cyclamen, petunia, verbena, pelargonium, импатиенс, циклами, петуния, вербена, пеларгониум КВС Агро България