YaraVita REXOLIN ABC (YaraTera REXOLIN ABC)

 
 
 

YaraVita REXOLIN ABC е стабилна комбинация от водоразтворими микроелементи съдържа - желязо, манган, мед, цинк, бор, магнезий и молибден. ЕО тор.

 
25 лв/кг в 5 кг опаковка
Цените са без ДДС.
 

Брошура


Сертификат


Лист за безопасност

 
 
 
 

YaraVita REXOLIN ABC е специална комбинация от микроелементи, създадена за профилактика и лечение на недостига на микроелементи при земеделските култури. ЕО тор. YaraVita REXOLIN ABC е подходящ за употреба с поливната вода (при фертигация и хидропоника), за третиране на семена и за листно приложение. С подходяща техника или на ръка, може да се прилага и почвено в неразтворен вид (като микрогранули). Стабилен е при рН на разтвора от 3.5 до 6.5. Продукта е във формата на микрогранули и не се разпрашава при употреба. Не съдържа хлор и опасни примеси.

При фергигация се прилага в разтвор от 0.1 г/л вода. При необходимост от микроелементи, може да се ползва през интервал от две седмици, от 2 до 4 пъти през вегетацията на културата. Нормата на приложение на декар е 50-150 г/дка. За листно приложение се прилага в 0.1 % разтвор (с 20-100 л/дка вода). Не се пръска по време на цъфтеж и в горещи и слънчеви дни. Дава добри резултати при съвместно приложение с YaraVera UREA - водоразтворима за листно приложение. За третиране на семена нормата е 100 г/т семена. Разтворимост 150 г/л вода. Смесим е с повечето продукти за торене и препарати за РЗ.

Съдържание:

Желязо (Fe) EDTA - 4 %

Магнезий (MgO) - 3 %

Манган (Mn) EDTA - 4 %

Цинк (Zn) EDTA - 1.5 %

Молибден (Mo) - 0.1 %

Бор (B) - 0.5 %

Мед (Cu) EDTA - 1.5 %

Съхранение: В сухи и чисти складови помещения, недопускащи пряко слънчево нагряване.

Срок на годност: 3 години след датата на производство.

Партида и дата на производство: според маркировката на опаковката.

Производител: Nouryon Functional Chemicals.

 

K+S KALI GmbH

AGROLOGICAL DYNAMICS PROSERPINA SL

ICL Fertilizers
 
   

YaraVita | КВС Агро България YaraVita | КВС Агро България,торове, торене, калиеви торове, почвени торове, кристалон, калиев сулфат, патенткали, водоразтворими торове, растителна защита, препарати, калиев нитрат, магнезиев нитрат, фосфорни торове, npk, хидро, квс агро, кали енд залц, микроелементи, лабин, магнезиеви торове, азотни торове, комбинирани торове, смесени торове, семена, зеленчукови семена, торове за зеленчуци, оранжерия, агро, Syngenta, S&G flowers, семена за цветя, резници, разсад, разсади, синджента, impatiens, cyclamen, petunia, verbena, pelargonium, импатиенс, циклами, петуния, вербена, пеларгониум КВС Агро България